Conill rostit amb arròs de bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosana Huguet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Emilio, Les Borges del Camp (Tarragona)

INGREDIENTS

  • 8 espatlletes de conill
  • 2 cebes
  • 1 tassa d'oli d'oliva extra verge
  • sal
  • 150 g d'arròs basmati
  • 50 g de rossinyols
  • 50 g de ceps
  • 1 copa de vi blanc del Montsant
  • Per a la picada:
  • 8 ametlles torrades
  • 8 avellanes torrades
  • 3 galetes maria
  • 2 alls
  • 1 raig d'oli d'oliva extra verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i una mica de sal bulliu-hi l'arròs durant 10 minuts.
Seguidament, coleu-lo i reserveu-lo.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets, prèviament salpebrats i tallats a trossos.

A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu les espatlles de conill, prèviament salpebrades. Quan estiguin rosses, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, poseu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Després, retireu el conill i reserveu-lo. Finalment, a la paella on teniu el sofregit, afegiu-hi l'arròs, els bolets i la picada, i remeneu-ho tot bé.