Conill guisat amb bolets

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Carina Buisan, del Restaurant El Celler de l'Arnau (Montsonís)
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Un conill
  • Rovellons, llenegues i camagrocs
  • Oli
  • Llorer
  • Dues cebes
  • 1 pebrot verd
  • Un got de vi blanc
  • Una fulla de timó
  • Per a la picada:
  • Avellanes
  • Farina
  • Sal
  • All
  • Julivert

PREPARACIÓ

1. -Primer de tot netegem a fons els bolets i després els tallem

2. -Enrossim el conill a la cassola tallat a octaus. Hi afegim una mica d'all, i unes fulles de llorer.

3.-Passats cinc minuts barregem el conill amb la ceba i el pebrot verd, que prèviament hem tallat.

4.-Quan els sabors de les verdures i la carn del conill estiguin ben mesclats hi afegim un got de vi i ho deixem 10 minuts a foc baix.

5.-Mentrestant, preparem una picada amb avellanes, all, julivert, aigua o brou, farina i sal.

6.-Tirem la picada i una fulla de timó, així aromatitzem una mica el plat i recuperem l'olor de bosc. Ho deixem fer xup-xup a foc suau durant 10 minuts.
Anar al contingut