Conill farcit de nectarina
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 conill desossat
- 2 nectarines
- fines herbes
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Saltem 3 o 4 minuts les dues nectarines tallades i pelades a foc baix amb una mica d'oli d'oliva.
2. Salpebrem el conill i hi posem fines herbes al gust.
3. Farcim el conill amb la nectarina que hem deixat refredar, l'emboliquem amb paper d'alumini i després amb paper de film ben premut, fent-li fer forces voltes.
4. Escalfem el forn a 140 graus i hi posem el conill durant 40 minuts, si es tracta d'un conill gros (750 g). De totes maneres és millor anar comprovant el temps de cocció.
5. Desemboliquem el conill i, en calent, el tornem a filmar ben premut, i ja el podem posar a la nevera.
6. Un cop fred, ens el podrem menjar com un embotit tallat ben prim o també en podem tallar un tros més gros i escalfar-lo per servir-lo com a segon plat.
2. Salpebrem el conill i hi posem fines herbes al gust.
3. Farcim el conill amb la nectarina que hem deixat refredar, l'emboliquem amb paper d'alumini i després amb paper de film ben premut, fent-li fer forces voltes.
4. Escalfem el forn a 140 graus i hi posem el conill durant 40 minuts, si es tracta d'un conill gros (750 g). De totes maneres és millor anar comprovant el temps de cocció.
5. Desemboliquem el conill i, en calent, el tornem a filmar ben premut, i ja el podem posar a la nevera.
6. Un cop fred, ens el podrem menjar com un embotit tallat ben prim o també en podem tallar un tros més gros i escalfar-lo per servir-lo com a segon plat.