Conill farcit de fruita seca

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Elea Viñas
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Arrel del Born, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 conill desossat
  • 1 llesca de pa de motlle torrat
  • 1 l de vi negre
  • ametlles picades
  • nous picades
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 culleradeta de salsa de tomàquet
  • 1/4 de l de brou de conill o de carn
  • pebre blanc
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els talls de conill sobre un paper film, salpebreu-los, tireu-hi les ametlles picades i les nous picades per sobre,
, emboliqueu-ho amb el paper film i deixeu-ho coure en una olla amb aigua, sense que arribi a bullir. Quan ja estigui cuit, deixeu-lo refredar a la nevera durant una estona.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i la pastanaga tallada a rodanxes. Quan estiguin rosses, poseu-hi la salsa de tomàquet i el vi i deixeu-ho reduir. Després, afegiu-hi el brou i el pa tallat a daus i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Tot seguit, tritureu el sofregit a la Thermomix fins que en quedi una salsa ben fina.

A continuació, traieu el conill de la nevera, desemboliqueu-lo, talleu-lo a rodanxes i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui dauradet, afegiu-hi la salsa i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.

I ja per acabar, emplateu les rodanxes de conill i salseu-les per sobre.