Conill farcit amb llamàntol

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cavall Bernat

INGREDIENTS

  • 4 cuixes de conill
  • 2 llamàntols
  • 1 manat de bledes
  • 4 cebes grosses
  • panses i pinyons
  • fulles de llorer
  • 2 alls
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 copa de cava
  • 1 mantellina de porc
  • sal i oli

PREPARACIÓ

En una paella amb oli, poseu-hi a sofregir la ceba, tallada fina, amb un all i una fulla de llorer.
Afegiu-hi una mica de sal i un raig de cava. Mentre va reduint, afegiu-hi una mica de pebre vermell. Quan la ceba estigui quasi a punt, afegiu-hi les panses, els pinyons i el julivert picat i deixeu-ho coure un minut més. Després, escaldeu el espinacs. Bulliu el llamàntol durant un parell de minuts, peleu les cues, talleu-les per la meitat i reserveu les pinces. Desosseu les cuixes de conill, salpebreu-les i farciu-les amb les bledes escaldades i les cues de llamàntol. Emboliqueu-les amb una mantellina i col·loqueu-les en una safata. Tireu-hi un raig d'oli per sobre i poseu-les a coure al forn a mitja temperatura, de 10 a 15 minuts. Un cop cuites, deixeu-les refredar una mica i talleu-les a rodanxes.Escalfeu la salsa, afegiu-hi les pinces dels llamàntols i munteu el plat amb la salsa i el conill tallat a rodanxes al damunt. Podeu acompanyar el plat amb tallarines verdes.