Conill farcit amb cargols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Francesc López
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Villa Retiro, Xerta (Baix Ebre)

INGREDIENTS

  • 2 lloms de conill desossats
  • 6 tomàquets confitats
  • 5 fulles d'alfàbrega
  • 1 tassa de sofregit de tomàquet
  • 2 peus de porc bullits
  • 80 cargols bullits
  • oli, sal, pebre
  • 10 tires de cansalada

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les fulles d'alfàbrega i els tomàquets confitats a sobre del llom de conill i enrotlleu-lo.

Seguidament, salpebreu el llom, emboliqueu-lo amb les tires de cansalada, lligueu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.

Quan estigui daurat, poseu-lo en una safata de forn i deixeu-lo coure al forn durant durant 20 minuts a 180 graus.

Després, deslligueu-lo i talleu-lo a rodanxes ben gruixudes.
Anar al contingut