Conill farcit amb cargols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Francesc López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Villa Retiro, Xerta (Baix Ebre)
INGREDIENTS
- 2 lloms de conill desossats
- 6 tomàquets confitats
- 5 fulles d'alfàbrega
- 1 tassa de sofregit de tomàquet
- 2 peus de porc bullits
- 80 cargols bullits
- oli, sal, pebre
- 10 tires de cansalada
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les fulles d'alfàbrega i els tomàquets confitats a sobre del llom de conill i enrotlleu-lo.
Seguidament, salpebreu el llom, emboliqueu-lo amb les tires de cansalada, lligueu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui daurat, poseu-lo en una safata de forn i deixeu-lo coure al forn durant durant 20 minuts a 180 graus.
Després, deslligueu-lo i talleu-lo a rodanxes ben gruixudes.
Seguidament, salpebreu el llom, emboliqueu-lo amb les tires de cansalada, lligueu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui daurat, poseu-lo en una safata de forn i deixeu-lo coure al forn durant durant 20 minuts a 180 graus.
Després, deslligueu-lo i talleu-lo a rodanxes ben gruixudes.