Conill en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- 1 conill desossat
- 2 cebes de Figueres
- 2 pastanagues
- 100 g de sofregit
- 1 got de vi blanc
- tiges d'api
- all
- llorer
- farigola fresca
- oli d'oliva verge extra
- pebre vermell
- vinagre de poma
- sucre
PREPARACIÓ
1.- Posem en una cassola amb oli dos alls aixafats, dues fulles de llorer i la farigola.
2.- A la mateixa cassola, hi aboquem les verdures (ceba i pastanaga) i les sofregim una mica durant uns 8 minuts a foc mitjà (fins que s'hagin estovat una mica).
3.- Al cap de 8 minuts, aboquem a la cassola, una mica de sucre, el vi blanc i el vinagre de poma. Deixem que faci xup-xup uns 5 minuts a foc mitjà.
4.- Passat aquest temps, hi tirem una mica més d'oli i hi afegim el sofregit. Seguidament hi posem una cullerada de pebre vermell.
5.- Tallem el conill a trossos mida mossegada i també els hi afegim perquè cogui uns 5 minuts a foc lent.
6.- Pelem l'api i el tallem a la brunesa (a quadradets). Ho rectifiquem de sal i pebre i ja el podem servir, amb l'api per sobre.
2.- A la mateixa cassola, hi aboquem les verdures (ceba i pastanaga) i les sofregim una mica durant uns 8 minuts a foc mitjà (fins que s'hagin estovat una mica).
3.- Al cap de 8 minuts, aboquem a la cassola, una mica de sucre, el vi blanc i el vinagre de poma. Deixem que faci xup-xup uns 5 minuts a foc mitjà.
4.- Passat aquest temps, hi tirem una mica més d'oli i hi afegim el sofregit. Seguidament hi posem una cullerada de pebre vermell.
5.- Tallem el conill a trossos mida mossegada i també els hi afegim perquè cogui uns 5 minuts a foc lent.
6.- Pelem l'api i el tallem a la brunesa (a quadradets). Ho rectifiquem de sal i pebre i ja el podem servir, amb l'api per sobre.