Conill en escabetx amb llagostins i camagrocs

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Toni Castaño
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ateneu gastronòmic, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 conills
  • 12 llagostins
  • 1 carbassó
  • 3 pastanagues
  • 12 cebetes
  • 100 g de camagrocs
  • 1 got de vinagre
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 got d'aigua
  • 1 got de vi blanc
  • sal, pebre
  • 1 manat d'herbes aromàtiques

PREPARACIÓ

Comenceu salpebrant el conill. Seguidament poseu-lo en una paella calenta amb oli i deixeu-lo coure fins que estigui daurat.
Per fer l'escabetx, poseu el conill cuit en una cassola i afegiu-hi oli, vinagre de mel, aigua i el manat d'herbes aromàtiques. Deixeu-ho coure durant 30 minuts. Després afegiu-hi el carbassó, les pastanagues i les cebetes, i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Llavors afegiu-hi els camagrocs i els llagostins, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja per acabar, poseu el conill, els llagostins, les verdures i els camagrocs en un plat, i afegiu-hi una mica d'escabetx de la cassola per sobre.