Conill en escabetx amb llagostins i camagrocs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Castaño
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ateneu gastronòmic, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 conills
- 12 llagostins
- 1 carbassó
- 3 pastanagues
- 12 cebetes
- 100 g de camagrocs
- 1 got de vinagre
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 got d'aigua
- 1 got de vi blanc
- sal, pebre
- 1 manat d'herbes aromàtiques
PREPARACIÓ
Comenceu salpebrant el conill. Seguidament poseu-lo en una paella calenta amb oli i deixeu-lo coure fins que estigui daurat.
Per fer l'escabetx, poseu el conill cuit en una cassola i afegiu-hi oli, vinagre de mel, aigua i el manat d'herbes aromàtiques. Deixeu-ho coure durant 30 minuts. Després afegiu-hi el carbassó, les pastanagues i les cebetes, i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Llavors afegiu-hi els camagrocs i els llagostins, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja per acabar, poseu el conill, els llagostins, les verdures i els camagrocs en un plat, i afegiu-hi una mica d'escabetx de la cassola per sobre.
Per fer l'escabetx, poseu el conill cuit en una cassola i afegiu-hi oli, vinagre de mel, aigua i el manat d'herbes aromàtiques. Deixeu-ho coure durant 30 minuts. Després afegiu-hi el carbassó, les pastanagues i les cebetes, i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Llavors afegiu-hi els camagrocs i els llagostins, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja per acabar, poseu el conill, els llagostins, les verdures i els camagrocs en un plat, i afegiu-hi una mica d'escabetx de la cassola per sobre.