Conill de bosc adobat amb bolets del temps

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Quo Vadis

INGREDIENTS

  • 2 conills de bosc de 800 g
  • 24 cebetes de platillo escalivades
  • 200 g de cansalada viada
  • 200 g de farina
  • 2 pastanagues, 1 porro, 1 ceba, 2 tronxos d'api
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 l de vi negre cabernet sauvignon
  • 1 ramet d'herbes, 2 claus d'espècia
  • 3/4 de kg de bolets del temps (peus de rata, mucoses, fredolics, etc.)
  • 1 l de brou
  • sal i pebre
  • ametlles, xocolata i 2 alls

PREPARACIÓ

Per fer la maceració, poseu el conill, la bresa -les hortalisses tallades a rodanxes, el pebre, els claus i el ramet d'herbes en una plata d'acer inoxidable o porcellana.
Cobriu-ho amb el cabernet sauvignon, i deixeu-ho a la nevera 24 hores. Passat aquest temps, separeu la bresa, el conill i el vi. Sofregiu la bresa, assequeu, enfarineu i fregiu el conill, i reduïu el vi. A continuació, barregeu-ho tot una altra vegada, afegiu-hi una mica de brou, i deixeu-ho coure aproximadament una hora i mitja. Si convé, aneu afegint-hi brou. Mentrestant, feu una picada amb les ametlles fregides, la xocolata i l'all, iaboqueu-la a la cassola del conill. Passeu la salsa pel colador xinès, i poseu-hi el conill, la picada -aclarida amb una mica de la mateixa salsa-, les cebetes del platillo escalivades i la cansalada blanquejada -posada en aigua freda, escaldada i bullida-. Deixeu-ho coure durant 10 minuts, i ja podeu servir-ho acompanyat del bolets, prèviament saltats.