Conill amb rovellons a la cassola

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Amaré

INGREDIENTS

  • 1 kg de conill
  • 3 cebes
  • 1/4 de kg de rovellons
  • 2 cullerades de tomàquet ratllat
  • 1 copeta de brandi
  • romaní
  • sal
  • aigua
  • oli d'oliva
  • Per a la picada:
  • 5 grans d'all
  • 1 llesca de pa torrat
  • pinyons
  • ametlles torrades
  • julivert

PREPARACIÓ

En una paella amb oli calent, fregiu una mica els talls de conill. Quan ja estiguin daurats, traieu-los i reserveu-los.
Coleu l'oli, poseu-lo en una cassola i daureu-hi la ceba tallada en juliana. Mentre la ceba es va fent, aprofiteu per preparar la picada. Poseu en un morter una mica de sal i els alls, aixafeu-ho bé, i després piqueu-hi les ametlles i els pinyons, el pa torrat, i finalment el julivert. Un cop la ceba estigui daurada, afegiu-hi els rovellons i deixeu-los fregir una mica. Tot seguit, aboqueu-hi la picada i sofregiu-la, remenant tot sovint per evitar que es cremi. Per acabar la salsa, només us faltarà sofregir-hi dues cullerades de tomàquet ratllat. Un cop tingueu la salsa a punt, poseu-hi els talls de conill i el conyac. Deixeu-ho uns segons al foc, aboqueu-hi l'aigua, tireu-hi una mica de romaní i coeu-ho, tapat, durant 20-25 minuts. Passat aquest temps, ja podreu servir el plat.