Conill amb escarlets i cervesa de fajol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Àlex Bayer
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cúria Reial, Besalú
INGREDIENTS
- un conill d'1 kg 600 g
- 2 cerveses de fajol
- 2 cebes
- 4 grans d'all
- 2 tomàquets madurs
- 400 g d'escarlets
- 10 cl d'oli d'oliva
- farina
- sal
- pebre
- una branqueta de romaní
- una branqueta de farigola
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol els talls de conill prèviament salpebrats, cobriu-los amb la cervesa i deixeu-los marinar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, salteu els talls de conill en una cassola amb una mica d'oli. Quan estiguin rossos, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent.
Després, a la mateixa cassola salteu els escarlets prèviament enfarinats. Quan estiguin dauradets, retireu-los i reserveu-los amb el conill.
Tot seguit, a la mateixa cassola poseu-hi la ceba picada i els alls picats i deixeu-ho sofregir a foc suau.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant un parell de minuts més.
Finalment, poseu-hi la farigola, el romaní, el conill, els escarlets, cobriu-ho amb la cervesa de marinar el conill, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure 25 minuts tot junt.
I ja per acabar, emplateu el conill amb escarlets, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb una branca de romaní.
A continuació, salteu els talls de conill en una cassola amb una mica d'oli. Quan estiguin rossos, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent.
Després, a la mateixa cassola salteu els escarlets prèviament enfarinats. Quan estiguin dauradets, retireu-los i reserveu-los amb el conill.
Tot seguit, a la mateixa cassola poseu-hi la ceba picada i els alls picats i deixeu-ho sofregir a foc suau.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant un parell de minuts més.
Finalment, poseu-hi la farigola, el romaní, el conill, els escarlets, cobriu-ho amb la cervesa de marinar el conill, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure 25 minuts tot junt.
I ja per acabar, emplateu el conill amb escarlets, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb una branca de romaní.