Conill a la cassola amb figues seques

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: M. Rosa Sort
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 200 g de figues seques
  • 1/2 got de vi ranci
  • llorer
  • farigola
  • romaní
  • canyella
  • 150 g de llard (o un gotet d'oli)
  • 1 ceba
  • brou
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el conill. Després poseu el llard o un gotet d'oli a la cassola i afegiu-hi el conill.
Quan tingueu el conill enrossit afegiu-hi la ceba, la farigola, una fulla de llorer, una branqueta de canyella, un trosset de romaní, una mica d'orenga, el vi ranci i doneu-hi unes voltes. Tot seguit afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant 30 minuts. Mentrestant feu la picada en un morter. Aleshores afegiu la picada i les figues (que prèviament haureu posat en remull durant 5 hores) a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 10 minuts més. Finalment, ja podeu emplatar.
Anar al contingut