Congrí (Arròs amb fesols) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Lilian Díaz (restaurant Habana Vieja), Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg d'arròs
- 1 tassa de fesols vermells
- 3 tasses d'aigua
- 1 culleradeta d'orenga
- 1 cullerada d'all mòlt
- llorer
- comí
- sal
PREPARACIÓ
Renteu els fesols i deixeu-los en remull la nit abans.
En una olla de pressió feu coure els fesols durant uns 20 minuts.
Sofregiu l'all mòlt amb l'orenga, un parell de fulles de llorer i un pessic de comí. Quan tingueu els fesols al punt, destapeu l'olla i afegiu-hi el sofregit i l'arròs.
Deixeu-ho coure, tapat i a foc lent, 25 minuts més i ja tindreu el plat llest per servir-lo.
En una olla de pressió feu coure els fesols durant uns 20 minuts.
Sofregiu l'all mòlt amb l'orenga, un parell de fulles de llorer i un pessic de comí. Quan tingueu els fesols al punt, destapeu l'olla i afegiu-hi el sofregit i l'arròs.
Deixeu-ho coure, tapat i a foc lent, 25 minuts més i ja tindreu el plat llest per servir-lo.