Confitura de pastanaga i gingebre

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a un quilo de confitura:
  • 750 g de pastanagues petites
  • 50 g de gingebre fresc
  • 5 llavors d'anís
  • 150 g de sucre moreno
  • 150 g de sucre blanc
  • suc de 3 taronges

PREPARACIÓ

Preparació: 25 minuts
Cocció: 45 minuts

1. Barregeu els dos tipus de sucre.
2. Espremeu les tres taronges.
3. Poseu l'aigua i el suc de taronja en un cassó amb els sucres i feu que tot plegat arrenqui el bull. Quan s'hagi desfet el sucre, afegiu-hi el gingebre pelat i ratllat i les llavors d'anís.
4. Peleu les pastanagues i ratlleu-les. Afegiu-les a la cassola i coeu-ho fins que sigui molt tova.