Confit d'ànec amb verdures

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Confit d'ànec amb verdures
  • (per persona)
  • 1 cuixa d'ànec confitada
  • 1 panolla de blat de moro
  • 1 carbassó amb la flor
  • pebrots de Padrón
  • 2 patates bullides
  • 1 pebrot escalivat
  • 2 cebes tendres

PREPARACIÓ

1. Posem la cuixa d'ànec al buit dins del microones, uns 5 minuts, sense treure-la de la bossa. La reservem en un bol.
2. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem els grans de blat de moro amb un polsim de sal, perquè quedin cruixents i deixin anar tota l'aigua.
3. Tallem per la meitat els pebrots i els traiem les llavors. Els tallem a trossets i els afegim a la paella.
4. Separem la flor del cos del carbassó i el tallem a trossets. Els afegim a la paella i ho saltem tot plegat.
5. Ara tallem a trossos la patata, no gaire petits perquè no es desfacin, i els saltem també a la paella.
6. Salpebrem el saltat de la paella i hi tirem una miqueta del greix que l'ànec ha deixat anar dins de la bossa on l'hem escalfat. Deixem la cuixa a sobre d'un paper de cuina perquè deixi anar l'excés de greix.
7. Tallem a dauets el pebrot escalivat i l'afegim al saltat de la paella.
8. Quan el carbassó sigui cuit, aromatitzem el saltat de verdures amb la flor de carbassó i les cebes tendres, tallades a trossets. Ho saltem tot.
9. Finalment, desossem la cuixa d'ànec i ens preparem per emplatar-ho.
10. Col·loquem una base amb el saltat de verdures al plat i emplatem la cuixa al damunt de tot.