Colomins escabetxats amb fruita vermella

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Colomins escabetxats amb fruita vermella
  • (per a 2 persones)
  • 4 colomins
  • 5 grans d'all
  • 1 ceba
  • 1/2 l de vinagre de vi negre
  • 1 l d'oli d'oliva 0,4%
  • coriandre
  • ginebró
  • llorer
  • 600 g de fruita vermella:
  • móres
  • maduixetes de bosc
  • nabius
  • gerds
  • Per al guarniment:
  • fulles d'enciam:
  • enciam de roure
  • enciam llarg
  • xicoira
  • 1 ceba tendra
  • 1 tomàquet d'amanir
  • fruita vermella
  • raves

PREPARACIÓ

1.Amb fil d'espart lliguem els colomins. Ara hi posem sal i pebre. Després, cap a la cassola i el daurem.

2.Tallem la ceba i l'all. Posem el ginebró i el coriandre en un infusor. Retirem el colomí quan estigui marcat, i a la mateixa cassola hi daurem la ceba i l'all.

3.Hi afegim les fulles de llorer i la infusió. Després, el vinagre i la fruita vermella.
I, per últim, hi aboquem tot l'oli de cop.

4.Un cop ha bullit, ho aboquem en un colador. I reservem la fruita. Mireu com se'ns ha reduït el vinagre!

5.Decantem l'oli de la cassola per cobrir els colomins. Aprofitem el vinagre per a la salsa. Hi posem la fruita vermella a dins i ho batem tot. Ho passem pel colador i ja tenim la salsa vinagreta!

6.Posem els colomins al forn, a 80 graus.

7.Per fer l'amanida d'acompanyament, triem les fulles dels diferents tipus d'enciam. Tallem a làmines la ceba, el tomàquet i passem els raves per la mandolina. Posem el tomàquet al plat, la fruita, els raves i la ceba.