Colomí rostit amb fruita seca i menta fresca

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Andreu Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Irene, Arties

INGREDIENTS

  • 4 colomins de 400 g
  • 70 g de llard
  • sal i pebre Per a la salsa:
  • 4 cullerades soperes de salsa de soja
  • el suc d'una llimona
  • 10 fulles de menta
  • 2 grans d'all
  • 1 tassa del suc de rostir el colomí Per a la guarnició:
  • panses i figues
  • 10 orellanes
  • 10 g de mantega
  • 1 got de vi blanc sec
  • cansalada

PREPARACIÓ

Per començar poseu llard en una paella per daurar els colomins lligats i salpebrats.
Poseu-los al forn ben fort uns 12 minuts. Feu la salsa posant en una paella els alls picats fins que es dorin. Afegiu-hi el brou, la salsa de soja, el suc de llimona i la menta tallada a juliana. Deixeu-ho coure a poc foc uns 6 minuts. A part, poseu en una paella una mica de mantega, les figues i les orellanes, tallades a làmines ben fines, i les panses. Afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que es faci melmelada. Salpebreu-ho. Finalment, munteu el plat posant la melmelada, el colomí i la salsa. Afegiu per sobre una mica de cansalada tallada a làmines
Anar al contingut