Colomí farcit trufat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Mesón del pastor, Morella

INGREDIENTS

  • 4 colomins
  • 200 g de carn picada de porc
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 75 g de pernil picat
  • 1 ou
  • 25 g de tòfona negra
  • 1 copa de brandi de tòfona
  • oli d'oliva
  • 1 l de brou de carn
  • sal
  • fil d'empalomar
  • rovellons per a la guarnició

PREPARACIÓ

Comenceu fent el farcit. En un bol, barregeu la carn picada de porc, la carn picada de vedella, el pernil picat, un raig de brandi de tòfona, herbes aromàtiques i un ou.
Un cop feta la barreja, deixeu-la macerar unes 24 hores a la nevera. Passat aquest temps, farciu els colomins amb la barreja de carns i amb làmines de tòfona. Lligueu-los ben lligats amb fil d'empalomar i daureu-los en una cassola amb oli calent. Quan ja estiguin una mica rossos, aneu-hi abocant de mica en mica el brou de carn, i deixeu-ho coure, a foc lent, durant 1 hora o 1 hora i 1/2. Quan falti poc perquè s'acabi la cocció, afegiu-hi uns quants rovellons tallats a trossos, i rectifiqueu de sal. Deixeu-ho coure uns minuts més. Finalment, deslligueu els colomins, i serviu-los tallats per la meitat i acompanyats amb els rovellons.
Anar al contingut