Colomí de sang rostit
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Quintillà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet
INGREDIENTS
- 4 colomins
- 1 tassa de suc de rostit
- una nou de mantega
- puré de patates del bufet (4 patates)
- espàrrecs
- pastanagues petites
- sal, pebre
- porradell
- oli verge
PREPARACIÓ
Salpebreu els colomins i enrossiu-los en una paella amb oli. Quan estiguin ben rossos, feu-los coure al forn a 180 graus durant 15 minuts.
Mentrestant, afegiu-hi una mica d'oli i porradell picat al puré de patates, rectifiqueu-lo de sal i barregeu-ho bé.
Tot seguit, separeu les cuixes i els pits dels colomins i feu una mica més les cuixes en una paella amb oli. Quan ja gairebé estiguin fetes, afegiu-hi els pits per acabar-los de coure lleugerament.
A continuació, feu reduir el suc de rostit en un cassó. Quan tingui una textura de xarop, afegiu-hi la mantega i lligueu-ho.
I ja per acabar, emplateu el puré, poseu-hi les cuixes i els pits de colomí a sobre i salseu el plat. Podeu fer servir unes verdures bullides com a guarnició.
Mentrestant, afegiu-hi una mica d'oli i porradell picat al puré de patates, rectifiqueu-lo de sal i barregeu-ho bé.
Tot seguit, separeu les cuixes i els pits dels colomins i feu una mica més les cuixes en una paella amb oli. Quan ja gairebé estiguin fetes, afegiu-hi els pits per acabar-los de coure lleugerament.
A continuació, feu reduir el suc de rostit en un cassó. Quan tingui una textura de xarop, afegiu-hi la mantega i lligueu-ho.
I ja per acabar, emplateu el puré, poseu-hi les cuixes i els pits de colomí a sobre i salseu el plat. Podeu fer servir unes verdures bullides com a guarnició.