Colomí de sang rostit

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Quintillà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet

INGREDIENTS

  • 4 colomins
  • 1 tassa de suc de rostit
  • una nou de mantega
  • puré de patates del bufet (4 patates)
  • espàrrecs
  • pastanagues petites
  • sal, pebre
  • porradell
  • oli verge

PREPARACIÓ

Salpebreu els colomins i enrossiu-los en una paella amb oli. Quan estiguin ben rossos, feu-los coure al forn a 180 graus durant 15 minuts.
Mentrestant, afegiu-hi una mica d'oli i porradell picat al puré de patates, rectifiqueu-lo de sal i barregeu-ho bé.

Tot seguit, separeu les cuixes i els pits dels colomins i feu una mica més les cuixes en una paella amb oli. Quan ja gairebé estiguin fetes, afegiu-hi els pits per acabar-los de coure lleugerament.

A continuació, feu reduir el suc de rostit en un cassó. Quan tingui una textura de xarop, afegiu-hi la mantega i lligueu-ho.

I ja per acabar, emplateu el puré, poseu-hi les cuixes i els pits de colomí a sobre i salseu el plat. Podeu fer servir unes verdures bullides com a guarnició.
Anar al contingut