Cole slaw (Amanida de col) - Indiana, Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greg Ryan, Rubí
INGREDIENTS
- mitja col
- 3 pastanagues grosses
- 1 ceba grossa
- vinagre de poma
- 4 ous durs
PREPARACIÓ
Peleu les pastanagues i la ceba i trossegeu-ho. Talleu també a trossos no gaire grossos la mitja col. Tot plegat és perquè quan ho trinxeu amb la màquina us vagi millor i quedin els bocins ben petits i uniformes. Si no teniu cap trituradora elèctrica, trinxeu les verdures a mà procurant que quedi tot molt menut.
Aboqueu les verdures trinxades en un bol ben gros.
Prepareu la salsa per a l'amanida de col barrejant 4 o 5 cullerades de maionesa, un parell de cullerades de sucre moreno, un raig ben generós de vinagre de poma (si no en teniu podeu posar-ne del clàssic, però controlant-ne l'acidesa), sal al vostre gust i una mica de pebre negre, millor si és acabat de moldre.
Remeneu-ho perquè quedin ben homogeneitzats tots els ingredients i aboqueu aquesta salsa per sobre de l'amanida. Barregeu-ho i deixeu-la refredar a la nevera fins al moment de servir-la.
Just abans de portar-la a taula, guarniu-la amb els ous durs tallats per la meitat.
Aboqueu les verdures trinxades en un bol ben gros.
Prepareu la salsa per a l'amanida de col barrejant 4 o 5 cullerades de maionesa, un parell de cullerades de sucre moreno, un raig ben generós de vinagre de poma (si no en teniu podeu posar-ne del clàssic, però controlant-ne l'acidesa), sal al vostre gust i una mica de pebre negre, millor si és acabat de moldre.
Remeneu-ho perquè quedin ben homogeneitzats tots els ingredients i aboqueu aquesta salsa per sobre de l'amanida. Barregeu-ho i deixeu-la refredar a la nevera fins al moment de servir-la.
Just abans de portar-la a taula, guarniu-la amb els ous durs tallats per la meitat.