Cole slaw (Amanida de col) - Canadà

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Dave Pybus, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4-6 persones:
  • 1 col de cabdell
  • 2 cebes
  • 8 pastanagues
  • Per a la vinagreta:
  • 100 ml d'oli d'oliva verge
  • vinagre
  • 2 cullerades de mel
  • 1 iogurt
  • 1/2 culleradeta de comí mòlt
  • 1 all
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Talleu la col en juliana. Peleu i talleu les cebes a rodanxes fines i ratlleu les pastanagues. Barregeu-ho tot en un bol.
Prepareu la vinagreta per amanir barrejant l'oli d'oliva amb el vinagre, segons el vostre gust. Afegiu-hi un parell de cullerades de mel, un gra d'all trinxat, el iogurt, el comí mòlt, la sal i el pebre negre. Remeneu-ho força perquè quedi ben emulsionat i amaniu les verdures just abans de servir-les.