Cold side of salmon (Salmó al forn) - Canadà

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Mary Mesaglio, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 lloms sencers de salmó d'uns 20 cm cadascun
  • mostassa
  • anet fresc
  • sal i pebre
  • patates xips

PREPARACIÓ

Demaneu a la peixateria que us treguin la pell del salmó.
Folreu una safata per anar al forn amb paper d'alumini. Escampeu-hi un raig d'oli per sobre. Salpebreu els lloms de salmó i poseu-los amb la cara on hi havia la pell a la part de sota. Unteu la part superior dels talls de salmó amb la mostassa. Trinxeu unes quantes fulles d'anet fresc i escampeu-les per sobre.
Esmicoleu un grapat de patates xips i repartiu-les pel damunt. Us ha de quedar tot ben cobert. Deixeu-ho durant uns 20 minuts al forn a temperatura mitjana (a uns 180º com a màxim).
Podeu servir aquest salmó amb una mica de maionesa casolana.