Cofit de rit i patanas a la sardalesa (Confit d'ànec i patates amb ceps) - França
- Programa: Karakia
- Cuina: Rafèu Sichel, Sabadell
INGREDIENTS
- cuixes d'ànec confitades
- patates
- ceps
- alls
PREPARACIÓ
Retireu les cuixes d'ànec dels envasos i reserveu-ne el greix.
Poseu les cuixes en una safata per anar al forn i prepareu l'acompanyament del tall.
Peleu i talleu les patates a talls prims.
Fregiu-les en una paella amb el greix del confitat de les cuixes d'ànec.
Lamineu els ceps i els alls i afegiu-los a la paella de les patates, procurant que els alls no se us cremin.
Enforneu les cuixes d'ànec tot just per enrossir-ne la pell i serviu-les amb l'acompanyament de patates, ceps i alls.
Poseu les cuixes en una safata per anar al forn i prepareu l'acompanyament del tall.
Peleu i talleu les patates a talls prims.
Fregiu-les en una paella amb el greix del confitat de les cuixes d'ànec.
Lamineu els ceps i els alls i afegiu-los a la paella de les patates, procurant que els alls no se us cremin.
Enforneu les cuixes d'ànec tot just per enrossir-ne la pell i serviu-les amb l'acompanyament de patates, ceps i alls.