Còctels de fruites sense alcohol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Tirvió
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Aquests còctels tenen la peculiaritat de ser una bona font de vitamina C, vitamina antioxidant per excel·lència.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per al còctel amb meló:
- 2 taronges (per 10 cl de suc)
- 1 taronja per decorar
- 1 meló cantalup (per 5 cl de suc)
- 1 kiwi, 1 meló Gàl·lia o xarop de meló com a alternatives al meló
- 5 cl de suc de pinya (comercial)
- cireres confitades
- Per a la pinya colada:
- 2 cl de crema de llet
- 2 cl de xarop de coco (comercial)
- 1 pinya petita (per 8 cl de suc)
PREPARACIÓ
Per fer el còctel de meló, espremeu les taronges i reserveu-ne el suc.
Seguidament, talleu el meló a daus, poseu-lo en un bol i tritureu-lo amb el túrmix.
A continuació, poseu el suc de taronja, el suc de meló, el suc de pinya i gel abundant en una coctelera i sacsegeu-ho bé.
Finalment, poseu el còctel en un got i guarniu-lo amb una rodanxa de taronja i una cirereta confitada.
Per fer la pinya colada, talleu la pinya a trossets i passeu-la per la liquadora.
Després, poseu a la coctelera el suc de la pinya, el xarop de coco, la crema de llet i gel abundant i sacsegeu-ho bé.
I ja per acabar, serviu la pinya colada en una copa.
Seguidament, talleu el meló a daus, poseu-lo en un bol i tritureu-lo amb el túrmix.
A continuació, poseu el suc de taronja, el suc de meló, el suc de pinya i gel abundant en una coctelera i sacsegeu-ho bé.
Finalment, poseu el còctel en un got i guarniu-lo amb una rodanxa de taronja i una cirereta confitada.
Per fer la pinya colada, talleu la pinya a trossets i passeu-la per la liquadora.
Després, poseu a la coctelera el suc de la pinya, el xarop de coco, la crema de llet i gel abundant i sacsegeu-ho bé.
I ja per acabar, serviu la pinya colada en una copa.