Còctel Bamboo, Còctel Fragolino i Còctel Cosmopolitan

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Còctel Bamboo
  • 1/3 de vermut blanc sec
  • 2/3 de xerès
  • 1 gota d'orange bitter o angostura
  • suc de pell de taronja
  • Còctel Frangolino
  • 2 maduixots
  • ¿ llima trossejada
  • 2 cullerades de sucre moreno
  • gel picat
  • Vichy Catalan
  • Còctel Cosmopolitan
  • 4/10 de suc de nabius
  • 1/10 de xarop de llima
  • 1/10 de licor de taronja (triple sec)
  • 4/10 de vodka

PREPARACIÓ

1. Omplim amb trossets de glaç el got barrejador i el sacsegem per refredar-lo. En traiem l'aigua residual.
2. Aboquem al got el vermut blanc, el xerès i la gota d'angostura.
3. Fem servir una cullera per barrejar els líquids dins del got amb glaçons.
4. Servim la barreja, sense gel, a les copes.
5. Traiem una mica de pell de taronja amb un pelador i l'escorrem a sobre de cada còctel.

Còctel Fragolino
1. Tallem dos maduixots a trossets i els fiquem dins d'un got ample.
2. Tallem una llima a trossets i els afegim també al got.
3. Hi afegim ara dues culleradetes de sucre moreno.
4. Amb una mà de morter de fusta, aixafem els trossets de maduixa i de llima, fins a treure'n el suc.
5. Acabem d'omplir el got del còctel amb trossets petits de gel.

Còctel Cosmopolitan
1. Abans de començar a fer servir la coctelera, l'hem de refredar: l'omplim amb trossets de glaç, la tapem i la sacsegem. Després, en traiem l'aigua residual.
2. Aboquem primer el suc de nabius dins de la coctelera.
3. Continuem afegint-hi el xarop de llima i el triple sec.
4. Completem la barreja de la coctelera afegint-hi el vodka.
5. És el moment de tancar la coctelera i sacsejar-la fins que notem el metall fred.
6. Servim el còctel en dues copes refredades a la nevera o amb glaçons.
7. Podem decorar els còctels amb unes boletes de xocolata o de trufa a la vora de cada copa.