Cócs de sagí

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Consol Galano
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El sagí o llard és molt ric en vitamina D, nutrient imprescindible per a la salut òssiaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 25 unitats:
  • 200 g de farina
  • 1 rovell d'ou
  • 100 g de sagí (llard)
  • 100 g de sucre
  • pell de llimona ratllada
  • 1 clara d'ou
  • 25 g de sucre per anar al forn

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol el sucre, el rovell de l'ou, la ratlladura de llimona i el sagí i barregeu-ho bé amb les mans.

Seguidament, afegiu-hi la farina i amasseu-ho durant uns 15 minuts fins que aconseguiu una massa sense grumolls.

A continuació, estireu la massa amb un corró, talleu-la amb els motllos, poseu-los en una safata, pinteu-los amb clara d'ou, cobriu-los amb una mica de sucre i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Anar al contingut