Cocotxes de bacallà amb patata confitada i pebre vermell

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Antoni Sánchez Amorós
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Solana , La Foradada

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de cocotxes de bacallà dessalades
  • 1/2 kg de patates canabec
  • 2 grans d'all
  • oli d'oliva
  • pebre vermell dolç
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les patates, talleu-les a quarts, lamineu-les, rectifiqueu-les de sal i pebre, remeneu-les bé, poseu-les en una paella amb oli, tapeu-la i confiteu-les a foc suau.

Quan faci una estona que s'estan confitant, afegiu-hi uns alls sencers, torneu a tapar la paella i deixeu-les confitar una estona més fins que quedin dauradetes.

A continuació, en una paella amb oli sofregiu l'all picat. Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cocotxes salades i deixeu-les coure a foc suau mentre aneu movent la paella.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les patates confitades, premeu-les bé, desemmotlleu-les, poseu-hi les cocotxes al voltant i guarniu el plat amb una mica de pebre vermell dolç.
Anar al contingut