Coca vegetal
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Viena, Sabadell
INGREDIENTS
- 4 coques
- 1 ceba
- 8 talls de formatge emmental
- 16 espàrrecs de marge
- 2 albergínies
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal i pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada en juliana i prèviament salpebrada.
Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu l'albergínia tallada a làmines gruixudes i prèviament salpebrada.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu els espàrrecs sencers i també prèviament salpebrats.
I ja per acabar, obriu la coca per la meitat i poseu els talls de formatge emmental a la part de sota de la coca. A sobre, poseu-hi les rodanxes d'albergínia, els espàrrecs i la ceba confitada. Tapeu-ho tot amb l'altra meitat de la coca i planxeu-ho a la biquinera.
Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu l'albergínia tallada a làmines gruixudes i prèviament salpebrada.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu els espàrrecs sencers i també prèviament salpebrats.
I ja per acabar, obriu la coca per la meitat i poseu els talls de formatge emmental a la part de sota de la coca. A sobre, poseu-hi les rodanxes d'albergínia, els espàrrecs i la ceba confitada. Tapeu-ho tot amb l'altra meitat de la coca i planxeu-ho a la biquinera.