Coca vegetal

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Miralles
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Viena, Sabadell

INGREDIENTS

  • 4 coques
  • 1 ceba
  • 8 talls de formatge emmental
  • 16 espàrrecs de marge
  • 2 albergínies
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • sal i pebre negre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada en juliana i prèviament salpebrada.
Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu l'albergínia tallada a làmines gruixudes i prèviament salpebrada.

A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu els espàrrecs sencers i també prèviament salpebrats.

I ja per acabar, obriu la coca per la meitat i poseu els talls de formatge emmental a la part de sota de la coca. A sobre, poseu-hi les rodanxes d'albergínia, els espàrrecs i la ceba confitada. Tapeu-ho tot amb l'altra meitat de la coca i planxeu-ho a la biquinera.
Anar al contingut