Coca energètica

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 200 g de mantega de bona qualitat
  • 300 g d'anacards torrats
  • 100 g de truita fumada
  • branques i fulles blanques d'un api
  • 50 g de caparrons
  • 1 ceba tendra
  • 1 coca d'oli salada d'uns 80 g

PREPARACIÓ

Preparació: 5 minuts
Cocció: 8 minuts

1. Torreu els anacards en una safata al forn durant uns 10 minuts a 200 graus.
2. Un cop siguin freds, piqueu-los amb la batedora elèctrica.
3. Traieu la mantega de la nevera una estona abans, perquè sigui flonja i modelable.
4. En un bol d'acer, barregeu-hi la mantega i els fruits secs i poseu-ho a la nevera perquè agafi estructura.
5. Aprofiteu l'escalfor del forn per torrar-hi la coca, tallada per la meitat.
6. Talleu-la a canapès.
7. Amb la mandolina, feu tires molt primetes d'api.
8. Talleu els caparrons i la ceba tendra a rodanxetes.
9. Barregeu les verdures, sense posar-hi ni sal ni oli.
10. Escampeu la mantega pel damunt de la coca quan sigui freda. Poseu-hi un tall de truita fumada i la picada de verdures.