Coca de pollastre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carles Miralles
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Viena, Sabadell

INGREDIENTS

  • 4 coques
  • 3 pits de pollastre
  • 8 talls de formatge emmental
  • 80 g de lactonesa (llet, suc de llimona, sal i oli d'oliva)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 pomes golden
  • sucre
  • 1 nou de mantega
  • sal i pebre negre
  • orenga

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pollastre en una safata de forn amb una mica d'oli, salpebreu-lo, tireu-hi una mica d'orenga per sobre i deixeu-lo coure al forn a 200 graus durant 10 minuts.
Tot seguit, talleu-lo a tires i reserveu-lo.

Per fer la compota de poma, peleu la poma, talleu-la a trossos i poseu-la en un cassó al foc amb una mica de mantega i sucre. Deixeu-ho coure a foc molt lent i, a continuació, tritureu-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, obriu la coca per la meitat, unteu la part de sota amb la compota de poma, poseu-hi a sobre les tires de pollastre i el formatge emmental i, finalment, tapeu-lo amb l'altra part de la coca, untada amb la lactonesa, i planxeu-lo a la biquinera.