Coca de músic farcida

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluïsa Pera
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cabell d'àngel és una de les confitures dolces amb més quantitat de fibra alimentària i ajuda a normalitzar el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 placa de pasta de full precuinada
  • 200 g de confitura de cabell d'àngel (la meitat d'un pot)
  • 30 g de pinyons
  • 50 g d'ametlles marcones crues
  • 50 g de nous
  • 50 g de panses i prunes seques
  • 2 cullerada de sucre
  • 1 ou

PREPARACIÓ

Per començar, punxeu la pasta de full amb una forquilla.

Seguidament, unteu-ne la meitat amb la confitura de cabell d'àngel i poseu-hi a sobre les ametlles esmicolades, les nous esmicolades i les panses i prunes seques. A continuació, doblegueu la massa per la meitat, cobrint el farcit, i segelleu bé les vores amb els dits.

Després, torneu a punxar la part de sobre de la massa amb la forquilla, cobriu-la amb els pinyons, unteu-la amb l'ou batut, espolseu-hi el sucre per sobre, poseu-la en una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn, prèviament escalfat, durant uns 10 minuts a 180 graus fins que els pinyons estiguin dauradets.

I ja per acabar, deixeu refredar la coca i serviu-la.
Anar al contingut