Coca de músic farcida
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluïsa Pera
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El cabell d'àngel és una de les confitures dolces amb més quantitat de fibra alimentària i ajuda a normalitzar el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 placa de pasta de full precuinada
- 200 g de confitura de cabell d'àngel (la meitat d'un pot)
- 30 g de pinyons
- 50 g d'ametlles marcones crues
- 50 g de nous
- 50 g de panses i prunes seques
- 2 cullerada de sucre
- 1 ou
PREPARACIÓ
Per començar, punxeu la pasta de full amb una forquilla.
Seguidament, unteu-ne la meitat amb la confitura de cabell d'àngel i poseu-hi a sobre les ametlles esmicolades, les nous esmicolades i les panses i prunes seques. A continuació, doblegueu la massa per la meitat, cobrint el farcit, i segelleu bé les vores amb els dits.
Després, torneu a punxar la part de sobre de la massa amb la forquilla, cobriu-la amb els pinyons, unteu-la amb l'ou batut, espolseu-hi el sucre per sobre, poseu-la en una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn, prèviament escalfat, durant uns 10 minuts a 180 graus fins que els pinyons estiguin dauradets.
I ja per acabar, deixeu refredar la coca i serviu-la.
Seguidament, unteu-ne la meitat amb la confitura de cabell d'àngel i poseu-hi a sobre les ametlles esmicolades, les nous esmicolades i les panses i prunes seques. A continuació, doblegueu la massa per la meitat, cobrint el farcit, i segelleu bé les vores amb els dits.
Després, torneu a punxar la part de sobre de la massa amb la forquilla, cobriu-la amb els pinyons, unteu-la amb l'ou batut, espolseu-hi el sucre per sobre, poseu-la en una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn, prèviament escalfat, durant uns 10 minuts a 180 graus fins que els pinyons estiguin dauradets.
I ja per acabar, deixeu refredar la coca i serviu-la.