Coca de musclos de Sant Joan
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marqués
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de musclos de roca
- 2 cebes
- 4 cirerols
- 1 got de vi blanc
- oli d'oliva
- sal
- pasta de full
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, feu un sofregit amb un gra d'all, el llorer, la ceba tallada a tires i el tomàquet tallat a quarts en una paella amb oli.
Deixeu-ho coure fins que la ceba quedi gairebé transparent.
Mentrestant, estireu la pasta de full, talleu-la en forma de rectangle i punxeu-la amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn durant uns 3 minuts.
A continuació, poseu els musclos en una cassola, afegiu-hi vi blanc i deixeu-ho coure tapat durant 3 minuts. Després, traieu els musclos de les closques.
I ja per acabar, emplateu la coca, poseu-hi el sofregit i els musclos a sobre, i guarniu el plat amb un raig d'oli.
Deixeu-ho coure fins que la ceba quedi gairebé transparent.
Mentrestant, estireu la pasta de full, talleu-la en forma de rectangle i punxeu-la amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn durant uns 3 minuts.
A continuació, poseu els musclos en una cassola, afegiu-hi vi blanc i deixeu-ho coure tapat durant 3 minuts. Després, traieu els musclos de les closques.
I ja per acabar, emplateu la coca, poseu-hi el sofregit i els musclos a sobre, i guarniu el plat amb un raig d'oli.