Coca de musclos de Sant Joan

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Marqués
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de musclos de roca
  • 2 cebes
  • 4 cirerols
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva
  • sal
  • pasta de full
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, feu un sofregit amb un gra d'all, el llorer, la ceba tallada a tires i el tomàquet tallat a quarts en una paella amb oli.
Deixeu-ho coure fins que la ceba quedi gairebé transparent.

Mentrestant, estireu la pasta de full, talleu-la en forma de rectangle i punxeu-la amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn durant uns 3 minuts.

A continuació, poseu els musclos en una cassola, afegiu-hi vi blanc i deixeu-ho coure tapat durant 3 minuts. Després, traieu els musclos de les closques.

I ja per acabar, emplateu la coca, poseu-hi el sofregit i els musclos a sobre, i guarniu el plat amb un raig d'oli.
Anar al contingut