Coca de llagostins amb gavardina de colors
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Torras
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor
INGREDIENTS
- 1 base de coca de cuina
- 12 llagostins
- 1/2 l d'oli d'oliva
- 3 alls
- 3 anissos estrellats
- pebre en gra
- 1 pebrot vermell escalivat
- 1 pebrot verd escalivat
- 1 pebrot groc escalivat
- 1 ou batut
- Per l'arrebossat (gavardines de colors):
- 2 naps laminats assecats
- 2 pastanagues laminades assecades
- 100 g d'espinacs i fulles de julivert assecats
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les làmines de pastanaga i nap i les fulles d'espinacs en una safata per al forn i deixeu-ho coure durant 4 hores a uns 70 graus.
A continuació, pinteu la coca amb ou batut i tireu-hi per sobre les llavors de sèsam i una mica de sal. Deixeu-la coure al forn a uns 180 graus durant 3 o 4 minuts.
Tot seguit, tritureu les verdures per separat en un molinet de cafè.
Després, confiteu els llagostins en un cassó amb oli, all i uns anissos estrellats.
I ja per acabar, disposeu els pebrots escalivats sobre la coca alternant els colors. Passeu els llagostins un per cada pols de verdura i col·loqueu-los sobre la coca. Podeu acompanyar el plat amb una amanida.
A continuació, pinteu la coca amb ou batut i tireu-hi per sobre les llavors de sèsam i una mica de sal. Deixeu-la coure al forn a uns 180 graus durant 3 o 4 minuts.
Tot seguit, tritureu les verdures per separat en un molinet de cafè.
Després, confiteu els llagostins en un cassó amb oli, all i uns anissos estrellats.
I ja per acabar, disposeu els pebrots escalivats sobre la coca alternant els colors. Passeu els llagostins un per cada pols de verdura i col·loqueu-los sobre la coca. Podeu acompanyar el plat amb una amanida.