Coca de llagostins amb gavardina de colors

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 1 base de coca de cuina
  • 12 llagostins
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • 3 alls
  • 3 anissos estrellats
  • pebre en gra
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 1 pebrot verd escalivat
  • 1 pebrot groc escalivat
  • 1 ou batut
  • Per l'arrebossat (gavardines de colors):
  • 2 naps laminats assecats
  • 2 pastanagues laminades assecades
  • 100 g d'espinacs i fulles de julivert assecats

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les làmines de pastanaga i nap i les fulles d'espinacs en una safata per al forn i deixeu-ho coure durant 4 hores a uns 70 graus.
A continuació, pinteu la coca amb ou batut i tireu-hi per sobre les llavors de sèsam i una mica de sal. Deixeu-la coure al forn a uns 180 graus durant 3 o 4 minuts.

Tot seguit, tritureu les verdures per separat en un molinet de cafè.

Després, confiteu els llagostins en un cassó amb oli, all i uns anissos estrellats.

I ja per acabar, disposeu els pebrots escalivats sobre la coca alternant els colors. Passeu els llagostins un per cada pols de verdura i col·loqueu-los sobre la coca. Podeu acompanyar el plat amb una amanida.