Coca de fetge d'ànec amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Arola
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Broche, Madrid
INGREDIENTS
- 400 g de terrina de fetge d'ànec
- 200 g de massa de pa o pasta brisa
- 100 g de pebrot vermell
- 100 g de pebrot verd
- 100 g d'albergínia
- 100 g de ceba
- 50 g de tomàquet ratllat
- oli d'oliva
- vinagre agredolç
- cibulet
- 1 ou
- sucre
- sal Maldon
PREPARACIÓ
Per començar, poseu a escalivar les verdures en una placa, amanides amb un bon raig d'oli i sal.
Tapeu-les amb un paper d'alumnini i deixeu-les a foc mitjà entre una hora i una hora i quart. Mentrestant, talleu les peces de la massa en dos rectangles i pinteu-los amb una mica d'ou. Després, poseu-ho al forn a 160 graus, durant 5 minuts. Per fer la coca, poseu puré de tomàquet a sobre la massa, una capa de ceba picada escalivada i la verdura. A sobre l'albergínia, poseu-hi el fetge d'ànec, intercalat entre el pebrot verd i vermell. Després, poseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo. Finalment, afegiu-hi el vinagre, que haureu preparat prèviament fent-lo bullir fins que hagi quedat com un xarop, un bon raig d'oli, cebollí i sal. Per acabar, per tal que la coca no es bellugui, podeu posar una mica de ceba confitada al plat.
Tapeu-les amb un paper d'alumnini i deixeu-les a foc mitjà entre una hora i una hora i quart. Mentrestant, talleu les peces de la massa en dos rectangles i pinteu-los amb una mica d'ou. Després, poseu-ho al forn a 160 graus, durant 5 minuts. Per fer la coca, poseu puré de tomàquet a sobre la massa, una capa de ceba picada escalivada i la verdura. A sobre l'albergínia, poseu-hi el fetge d'ànec, intercalat entre el pebrot verd i vermell. Després, poseu-hi sucre per sobre i cremeu-lo. Finalment, afegiu-hi el vinagre, que haureu preparat prèviament fent-lo bullir fins que hagi quedat com un xarop, un bon raig d'oli, cebollí i sal. Per acabar, per tal que la coca no es bellugui, podeu posar una mica de ceba confitada al plat.