Coca de ceps amb calamarsons i escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 100 g de pasta de full
- 75 g de ceps
- 4 calamarsons
- 4 escamarlans de 80 g
- oli i sal
- farina
PREPARACIÓ
Per començar, estireu la massa de la pasta de full fins que quedi ben prima, talleu-la de forma rectangular, punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Mentrestant, talleu els ceps per la meitat, filetegeu-los i salteu-los en una paella amb oli. En una altra paella amb oli, salteu-hi els calamarsons, i en una altra salteu-hi els escamarlans pelats. Després, rectifiqueu de sal les tres paelles i afegiu-hi una mica de julivert picat.
I ja per acabar, emplateu la pasta de full i cobriu-la amb els ceps. A sobre, col·loqueu-hi els calamarsons i els escamarlans de forma intercalada.
Mentrestant, talleu els ceps per la meitat, filetegeu-los i salteu-los en una paella amb oli. En una altra paella amb oli, salteu-hi els calamarsons, i en una altra salteu-hi els escamarlans pelats. Després, rectifiqueu de sal les tres paelles i afegiu-hi una mica de julivert picat.
I ja per acabar, emplateu la pasta de full i cobriu-la amb els ceps. A sobre, col·loqueu-hi els calamarsons i els escamarlans de forma intercalada.