Coca de ceps amb calamarsons i escamarlans

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 100 g de pasta de full
  • 75 g de ceps
  • 4 calamarsons
  • 4 escamarlans de 80 g
  • oli i sal
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, estireu la massa de la pasta de full fins que quedi ben prima, talleu-la de forma rectangular, punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Mentrestant, talleu els ceps per la meitat, filetegeu-los i salteu-los en una paella amb oli. En una altra paella amb oli, salteu-hi els calamarsons, i en una altra salteu-hi els escamarlans pelats. Després, rectifiqueu de sal les tres paelles i afegiu-hi una mica de julivert picat.

I ja per acabar, emplateu la pasta de full i cobriu-la amb els ceps. A sobre, col·loqueu-hi els calamarsons i els escamarlans de forma intercalada.
Anar al contingut