Coca de amb formatge de cabra i pernil ibèric

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Rosa Terés, restaurant Cal Menut. Belianes (Urgell)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Variat de bolets
  • Ceps laminats
  • Formatge de cabra
  • Pernil ibèric
  • Salsa romesco
  • Oli d'all i julivert
  • Ceba caramel·litzada
  • Oli
  • Pebre
  • Sal
  • Massa de la coca:
  • Farina
  • Mantega pomada
  • Formatge parmesà ratllat
  • Un ou

PREPARACIÓ

Per fer la massa de la coca barregem primer la farina i el formatge ratllat. Després hi anem afegint la mantega pomada i, finalment, l'ou. Un cop feta la massa la deixem reposar dues hores. Després l'estirem amb el corró per fer la coca, que tallem en forma de rectangle. La posem al forn a 160ºC un quart d'hora.

Mentrestant, posem una mica d'oli en una paella i hi afegim els bolets. Els saltem fins que deixin anar la seva aigua. Els salpebrem. Quan estiguin gairebé cuits hi afegim l'oli d'all i julivert i ho reservem.

Passat el temps, traiem la coca del forn i ja la podem muntar. Hi posem a sobre la ceba caramel·litzada, els bolets saltats i el formatge de cabra tallat a daus petits. Ho tornem a posar el forn perquè es desfaci el formatge. En la mateixa safata hi posem el cep laminat, que ja li hem posat oli i l'hem salpebrat, perquè també agafi temperatura.

Ho deixem al forn un parell de minuts més a temperatura alta o al grill.

Traiem la coca i hi posem a sobre el cep i el pernil. La coca ja està a punt per presentar-la en un plat amb una base de romesco.

Anar al contingut