Civet de senglar lligat amb xocolata

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Civet de senglar lligat amb xocolata
  • 1 cuixa de senglar
  • 2 l vi negre
  • pell de taronja
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d'alls
  • 6 claus d'olor
  • 1 branca de farigola
  • 8 grans de ginebró
  • 1 ceba tallada
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • Per a la picada:
  • 1 cullerada de pinyons
  • 20 g xocolata negra
  • Per al guarniment:
  • 100 g olives negres
  • 3 tomàquets dessecats
  • 100 g galets
  • 300 g cebes perla
  • - peus de porc

PREPARACIÓ

1. Hem marinat els talls de la cuixa de senglar amb el vi i la bresa de verdures que tenim durant 12 hores. Ara separem la carn del líquid de cocció.

2. Paral·lelament, comencem a fer una primera marca dels peus de porc en una cassola.

3. A la mateixa cassola marquem la carn de senglar.

4. Pelem unes cebes que després courem al forn. Les deixem que es vagin rostint durant dues hores.

5. Bullim, ara, el líquid on s'ha marinat la carn, per esterilitzar-lo. Després posem els talls de la cuixa de senglar en una safata per anar al forn i els cobrim amb el suc resultant, després d'haver-lo fet bullir. Tapem la safata amb paper d'alumini, i cap al forn, a 120ºC durant sis hores.

6. Traiem la carn i la posem en una altra cassola. Separem amb el colador la bresa de verdures del líquid de cocció. Després escumem el suc per treure'n el greix i el tornem a posar a la cassola amb la carn.

7. Hi afegim ara les olives desossades i també les cebes que havíem rostit prèviament.

8. En una altra paella fem rostir uns pinyons.

9. Els posem ara en un morter. Els triturem una mica i els barregem amb la xocolata; a continuació, ho aboquem tot a la cassola. Deixem que vagi espessint, tot plegat, a foc molt lent.

10. Ja només ens queda afegir el tomàquet dessecat i ja tindrem el civet acabat!