Cireres amb vi negre
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 150 g cireres
- 500 cl vi negre
- 1/4 canó de canyella
- 1/2 taronja
- 150 g sucre moreno
- 1 branca de farigola
- 1/2 llimona
PREPARACIÓ
1. Macerem les cireres amb el vi, la canyella, i la farigola durant un dia.
2. Fem un caramel amb el sucre i els sucs de la llimona i la taronja.
3. Quan estigui daurat, hi afegim el vi de la maceració i ho posem el foc una mica fort perquè faci un almívar.
4. Quan comenci a espessir-se hi afegim les cireres i les deixem coure a foc lent fins que s'inflin.
2. Fem un caramel amb el sucre i els sucs de la llimona i la taronja.
3. Quan estigui daurat, hi afegim el vi de la maceració i ho posem el foc una mica fort perquè faci un almívar.
4. Quan comenci a espessir-se hi afegim les cireres i les deixem coure a foc lent fins que s'inflin.