Cireres amb foie, un aperitiu de Carles Tejedor

INGREDIENTS

  • 1 bossa de KIKOS
  • 6 cireres per persona
  • 200 g de foie
  • pebre de Sechuan
  • sal
  • 20 g Vichy Catalan

PREPARACIÓ

1. Desveneu el foie amb molt de compte, deixeu-lo a temperatura ambient i tireu-hi una mica de sal. Mentrestant, amb l'ajuda del thermomix o una picadora domèstica piqueu les ametlles. Reserveu-ho a part.

2. Un cop el foie està tendre, poseu-lo a la thermomix o en un altre aparell de casa que trituri i afegiu-hi 20 grams d'aigua de Vichy, una mica de pebre de Sechuan i sal. Un cop sembli una maionesa, poseu-ho dins d'una màniga de pastisseria.

3. Agafeu les cireres, talleu-ne la part del cul i treieu-ne el pinyol. Com? Ho explicarem en directe!

4. Després farciu cada cirera amb la crema de foie i tanqueu-la amb el triturat de kikos.

És un aperitiu molt senzill però és boníssim!