Cireres amb foie, un aperitiu de Carles Tejedor
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 bossa de KIKOS
- 6 cireres per persona
- 200 g de foie
- pebre de Sechuan
- sal
- 20 g Vichy Catalan
PREPARACIÓ
1. Desveneu el foie amb molt de compte, deixeu-lo a temperatura ambient i tireu-hi una mica de sal. Mentrestant, amb l'ajuda del thermomix o una picadora domèstica piqueu les ametlles. Reserveu-ho a part.
2. Un cop el foie està tendre, poseu-lo a la thermomix o en un altre aparell de casa que trituri i afegiu-hi 20 grams d'aigua de Vichy, una mica de pebre de Sechuan i sal. Un cop sembli una maionesa, poseu-ho dins d'una màniga de pastisseria.
3. Agafeu les cireres, talleu-ne la part del cul i treieu-ne el pinyol. Com? Ho explicarem en directe!
4. Després farciu cada cirera amb la crema de foie i tanqueu-la amb el triturat de kikos.
És un aperitiu molt senzill però és boníssim!
2. Un cop el foie està tendre, poseu-lo a la thermomix o en un altre aparell de casa que trituri i afegiu-hi 20 grams d'aigua de Vichy, una mica de pebre de Sechuan i sal. Un cop sembli una maionesa, poseu-ho dins d'una màniga de pastisseria.
3. Agafeu les cireres, talleu-ne la part del cul i treieu-ne el pinyol. Com? Ho explicarem en directe!
4. Després farciu cada cirera amb la crema de foie i tanqueu-la amb el triturat de kikos.
És un aperitiu molt senzill però és boníssim!