Cigrons amb morro i orella de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau
INGREDIENTS
- 400 g de cigrons
- 200 g de morro de porc (cuit)
- 200 g d'orella de porc (cuita)
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 100 g de carn de porc picada
- 1/2 l de brou de carn i verdura
- pebre vermell picant
- oli d'oliva i sal Per a la picada:
- 2 grans d'all
- 10 ametlles
- 2 galetes
PREPARACIÓ
En primer lloc, feu un sofregit de ceba i tomàquet. Daureu la ceba trinxada, i quan estigui ben rossa, poseu-hi el tomàquet, pelat, sense llavors i tallat a trossos.
Mentre es va fent el sofregit, fregiu la carn picada de porc en una altra paella. Tan bon punt tingueu fets els dos sofregits, passeu-los en una olla, en què també heu de tirar el brou, l'orella i el morro de porc, prèviament cuits i tallats a daus, pebre vermell picant, i els cigrons, cuits i amb una mica del brou de la seva cocció. Deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Mentre els cigrons van bullint, feu una picada amb una mica de sal, 2 grans d'all, 10 ametlles i 2 galetes. Deixateu-la amb aigua, aboqueu-la a l'olla, deixeu coure els cigrons uns 5 minuts més, i ja podreu servir-los.
Mentre es va fent el sofregit, fregiu la carn picada de porc en una altra paella. Tan bon punt tingueu fets els dos sofregits, passeu-los en una olla, en què també heu de tirar el brou, l'orella i el morro de porc, prèviament cuits i tallats a daus, pebre vermell picant, i els cigrons, cuits i amb una mica del brou de la seva cocció. Deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Mentre els cigrons van bullint, feu una picada amb una mica de sal, 2 grans d'all, 10 ametlles i 2 galetes. Deixateu-la amb aigua, aboqueu-la a l'olla, deixeu coure els cigrons uns 5 minuts més, i ja podreu servir-los.