Cigrons amb botifarrons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sònia Solà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de cigrons cuits
- 1 botifarró de ceba
- 1 botifarró d'arròs
- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra de perol
- 2 cullerades d'alfàbrega
- 1 clau
- 1/4 de l de brou de carn
- pebre vermell
- Per al sofregit:
- 1/2 pebrot vermell
- 1/4 de tomàquet fregit
- 2 cebes
- 1/2 fulla de llorer
- farigola i romaní
- picada d'all i julivert
- oli i sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ceba i el pebrot tallats a trossos a la Thermomix i tritureu-ho tot.
A continuació, poseu-ho en una paella amb una mica d'oli juntament amb la picada d'all i julivert, el llorer, la farigola, el romaní i el tomàquet, i deixeu-ho sofregir a foc suau. Tot seguit, poseu el sofregit en una cassola, afegiu-hi les botifarres i els botifarrons tallats a trossos i deixeu-ho coure tot junt. Quan els botifarrons comencin a desfer-se, poseu-hi l'alfàbrega, el clau, el pebre vermell, la sal, els cigrons i el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant 30 minuts.I ja per acabar, emplateu els cigrons amb la botifarra i els botifarrons.
A continuació, poseu-ho en una paella amb una mica d'oli juntament amb la picada d'all i julivert, el llorer, la farigola, el romaní i el tomàquet, i deixeu-ho sofregir a foc suau. Tot seguit, poseu el sofregit en una cassola, afegiu-hi les botifarres i els botifarrons tallats a trossos i deixeu-ho coure tot junt. Quan els botifarrons comencin a desfer-se, poseu-hi l'alfàbrega, el clau, el pebre vermell, la sal, els cigrons i el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant 30 minuts.I ja per acabar, emplateu els cigrons amb la botifarra i els botifarrons.