Cigrons amb botifarrons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sònia Solà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de cigrons cuits
  • 1 botifarró de ceba
  • 1 botifarró d'arròs
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra de perol
  • 2 cullerades d'alfàbrega
  • 1 clau
  • 1/4 de l de brou de carn
  • pebre vermell
  • Per al sofregit:
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/4 de tomàquet fregit
  • 2 cebes
  • 1/2 fulla de llorer
  • farigola i romaní
  • picada d'all i julivert
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ceba i el pebrot tallats a trossos a la Thermomix i tritureu-ho tot.
A continuació, poseu-ho en una paella amb una mica d'oli juntament amb la picada d'all i julivert, el llorer, la farigola, el romaní i el tomàquet, i deixeu-ho sofregir a foc suau. Tot seguit, poseu el sofregit en una cassola, afegiu-hi les botifarres i els botifarrons tallats a trossos i deixeu-ho coure tot junt. Quan els botifarrons comencin a desfer-se, poseu-hi l'alfàbrega, el clau, el pebre vermell, la sal, els cigrons i el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure durant 30 minuts.I ja per acabar, emplateu els cigrons amb la botifarra i els botifarrons.
Anar al contingut