Chop-suey de verdures

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Maria Kao
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pastanaga
  • 2 carbassó
  • 1/2 col xinesa
  • 2 pebrots verds fins
  • 200 g de soja fresca
  • 200 g de bambú
  • 1 ceba tendra
  • 15 g de gingebre
  • 1 gra d'all
  • oli de gira-sol
  • salsa de soja
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu una mica d'oli en una paella, i quan estigui ben calent, tireu-hi un gra d'all picat (prèviament macerat en oli) i el gingebre, també tallat ben petit.
Un cop hagi agafat color, afegiu-hi les verdures: la soja, el bambú, la col xinesa, el carbassó, la pastanaga, la ceba tendra i el pebrot verd (totes tallades a tires ben fines). Salteu-ho tot vigilant que no se us cremi. La cocció ha de ser a temperatura alta. Saleu-ho i poseu-hi una mica de salsa de soja. Deixeu-ho uns minuts més al foc i ja podreu servir-ho.