Chop-suey de verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pastanaga
- 2 carbassó
- 1/2 col xinesa
- 2 pebrots verds fins
- 200 g de soja fresca
- 200 g de bambú
- 1 ceba tendra
- 15 g de gingebre
- 1 gra d'all
- oli de gira-sol
- salsa de soja
- sal
PREPARACIÓ
Poseu una mica d'oli en una paella, i quan estigui ben calent, tireu-hi un gra d'all picat (prèviament macerat en oli) i el gingebre, també tallat ben petit.
Un cop hagi agafat color, afegiu-hi les verdures: la soja, el bambú, la col xinesa, el carbassó, la pastanaga, la ceba tendra i el pebrot verd (totes tallades a tires ben fines). Salteu-ho tot vigilant que no se us cremi. La cocció ha de ser a temperatura alta. Saleu-ho i poseu-hi una mica de salsa de soja. Deixeu-ho uns minuts més al foc i ja podreu servir-ho.
Un cop hagi agafat color, afegiu-hi les verdures: la soja, el bambú, la col xinesa, el carbassó, la pastanaga, la ceba tendra i el pebrot verd (totes tallades a tires ben fines). Salteu-ho tot vigilant que no se us cremi. La cocció ha de ser a temperatura alta. Saleu-ho i poseu-hi una mica de salsa de soja. Deixeu-ho uns minuts més al foc i ja podreu servir-ho.