Chop suey de verdures amb tallarinesSardines a la planxa

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Chop suey de verdures amb tallarines
  • (per a 2 persones)
  • 100 g tallarines
  • 4 fulles d'enciam llarg
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 carbassó petit
  • 1 ceba tendra
  • 75 g brots de soja
  • 1 culleradeta de curri de Madràs
  • 1 fulla de llorer
  • Sardines a la planxa
  • (per a 2 persones)
  • 6 sardines fresques
  • oli d'oliva verge
  • sal fina

PREPARACIÓ

1.Pelem i tallem el carbassó i la pastanaga. Del carbassó, en traiem la part del mig, el buidem una mica i no n'aprofitem la polpa, que només aporta aigua i llavors. Després els passem per la mandolina per aconseguir talls homogenis que es coguin igual.

2.Fem bullir aigua en una olla i hi tirem les tallarines. Quan estiguin fetes, les colem i les reservem.

3.Posem el wok al foc i, quan estigui calent, hi posem una mica d'oli. Hi aboquem primer la pastanaga. Quan hagi guanyat una miqueta de color hi afegim una espurneta de sal.

4.A continuació, hi tirem el carbassó.

5.Tallem la ceba tendra, no gaire fina. La incorporem al wok, i no parem de remenar les verdures perquè no se'ns cremin.

6.Hi afegim curri i una miqueta d'aigua, i deixem que es vagi fent. El vapor que en resulta ens assegurarà que no es crema el curri.

7.Tallem l'enciam en juliana.

8.Ara afegim les tallarines i l'enciam al wok, i ho remenem perquè es coguin.

9.Un cop tenim acabat el wok, prepararem les sardines a la planxa. En una superfície antiadherent ben calenta, hi posem una mica d'oli i a continuació les sardines. Apugem el foc. No hi posem sal, perquè fa perdre l'aigua i això no ens interessa. Les fem entre minut i minunt i mig per cada banda; només hem de girar-les una vegada.

10.Posem les sardines ja daurades a sobre del wok. I ja tenim llest el plat!
Anar al contingut