Chai (Te amb llet) - Rajasthan, Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: Pooja Shrimali, Sant Quirze del Vallès
INGREDIENTS
- Per a 6-8 tasses:
- 3 gots d'aigua
- 3-4 gots de llet
- 2 claus d'espècia
- 2-3 culleradetes de te negre amb cardamom
- 1 culleradeta de gingebre mòlt
- 1 culleradeta de canyella mòlta
- 4-6 culleradetes de sucre
PREPARACIÓ
Poseu una cassola al foc amb l'aigua, totes les espècies i el sucre (segons el vostre gust de dolçor).
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la llet i deixeu-ho al foc durant uns quants minuts.
Després, coleu-ho i ja el podeu servir.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la llet i deixeu-ho al foc durant uns quants minuts.
Després, coleu-ho i ja el podeu servir.