Cervells amb mantega negra

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Isidre

INGREDIENTS

  • 2 cervells de vedella (500 g aprox.)
  • 50 g de tàperes
  • julivert
  • oli doliva
  • 250 g de mantega
  • sal i pebre
  • farina
  • vinagre
  • 12 patates petites

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les patates i poseu-les a coure amb aigua freda i sal uns 10 o 12 minuts aproximadament. Reserveu-les.
Mentrestant obriu el cervell per la meitat, salpebreu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb l'oli ben calent. Un cop daurat, reserveu-lo al plat de presentació. De la mateixa paella, traieu una mica d'oli i poseu-hi la mantega perquè quedi ben negra. Tot seguit, escaldeu el cervell amb la mantega. Afegiu-hi unes gotes de vinagre, les patates i el julivert per decorar el plat.