Ceps amb fetge d'ànec i figues de coll de dama
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Sala, del Restaurant El Crostó, d'Andorra la Vella
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- (Per a 4 persones.)
- 4 ceps
- Unes llesques de fetge d'ànec
- Figues de coll de dama
- Sal i pebre
- Unes fulles de rúcula
PREPARACIÓ
1. Per fer aquest plat només necessitarem els barrets dels ceps.
2. A sobre del barret hi col·loquem una llesca de fetge d'ànec.
3. Ho salpebrem, i a continuació ho posem 8 minuts al forn a una temperatura de 180 graus.
4. Per acabar, ara només cal guarnir el plat amb unes figues coll de dama i unes fulles de rúcula.
2. A sobre del barret hi col·loquem una llesca de fetge d'ànec.
3. Ho salpebrem, i a continuació ho posem 8 minuts al forn a una temperatura de 180 graus.
4. Per acabar, ara només cal guarnir el plat amb unes figues coll de dama i unes fulles de rúcula.