Cebiche (Peix marinat) - Costa Rica
- Programa: Karakia
- Cuina: Erika Hempel, Terrassa
INGREDIENTS
- corbina o mero (o el peix que us vingui de gust)
- ceba
- pebrot
- julivert
- suc de llimona
- aigua amb gas (o refresc de taronja)
- salsa lizano -típica de Costa Rica- (opcional)
PREPARACIÓ
Netegeu i talleu el peix a daus no gaire grossos.
Trinxeu la ceba, el pebrot i el julivert.
Barregeu-ho amb els daus de peix i marineu-ho tot amb el suc de llimona i l'aigua amb gas.
Si voleu potenciar una mica més el gust, podeu canviar l'aigua per refresc de taronja.
Remeneu-ho amb una cullera de fusta; això és molt important perquè si feu servir una cullera de metall us quedaria un regust estrany.
Deixeu-ho reposar a la nevera d'un dia per l'altre.
L'endemà ja tindreu el cebiche llest.
Trinxeu la ceba, el pebrot i el julivert.
Barregeu-ho amb els daus de peix i marineu-ho tot amb el suc de llimona i l'aigua amb gas.
Si voleu potenciar una mica més el gust, podeu canviar l'aigua per refresc de taronja.
Remeneu-ho amb una cullera de fusta; això és molt important perquè si feu servir una cullera de metall us quedaria un regust estrany.
Deixeu-ho reposar a la nevera d'un dia per l'altre.
L'endemà ja tindreu el cebiche llest.