Cebiche (Peix marinat) - Costa Rica

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Erika Hempel, Terrassa

INGREDIENTS

  • corbina o mero (o el peix que us vingui de gust)
  • ceba
  • pebrot
  • julivert
  • suc de llimona
  • aigua amb gas (o refresc de taronja)
  • salsa lizano -típica de Costa Rica- (opcional)

PREPARACIÓ

Netegeu i talleu el peix a daus no gaire grossos.
Trinxeu la ceba, el pebrot i el julivert.
Barregeu-ho amb els daus de peix i marineu-ho tot amb el suc de llimona i l'aigua amb gas.
Si voleu potenciar una mica més el gust, podeu canviar l'aigua per refresc de taronja.
Remeneu-ho amb una cullera de fusta; això és molt important perquè si feu servir una cullera de metall us quedaria un regust estrany.
Deixeu-ho reposar a la nevera d'un dia per l'altre.
L'endemà ja tindreu el cebiche llest.

Anar al contingut