Cebiche de Verat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Mestres
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Peixerot, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 lloms de verat
  • suc de 4 llimones
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 50 g d'olives
  • julivert
  • sal
  • pebre
  • 200 cc d'oli d'oliva verge Per a la galeta:
  • 75 cc d'aigua
  • 120 g de farina
  • 3 g de sal
  • 2 g de pebre negre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el verat a daus, poseu els talls en un bol, saleu-ho força i afegiu-hi el suc de la llimona.
Fiqueu-ho a la nevera i deixeu-ho macerar durant una hora i mitja. Mentrestant, feu la galeta; esteneu farina sobre el marbre, estireu la massa i poseu-hi una mica de pebre per sobre. Poseu farina, també, a la llauna que fareu servir pel forn i esteneu la massa a la llauna. Aleshores, poseu-la al forn a uns 200 graus uns 10 minuts. Un cop tingueu el verat macerat, afegiu-hi el tomàquet, les olives tallades, el julivert, oli en abundància, sal i pebre. I ja per acabar, emplateu-ho, hi poseu la galeta al costat decorant el plat i ja el podeu servir, però sempre fred.