Cebiche de seitons marinats amb verduretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Luid
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Masnoví, El Masnou
INGREDIENTS
- 1 kg de seitons
- 3 pebrots verds
- 3 pebrots vermells
- 500 g de patates de Prades
- 1 ceba de Figueres
- 1 manat de cebollí
- 3 grans d'all
- vi blanc
- vinagre de xerès
- oli d'oliva 1º
- cerfull
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu les patates senceres amb pell en un cassó amb aigua i sal.
Després, deixeu refredar les patates a la nevera, peleu-les i talleu-les en rodanxes gruixudes. Tot seguit, filetegeu els seitons i poseu-los en un bol amb el vinagre de xerès, el vi blanc, uns grans d'all aixafats i pelats, i orenga. Deixeu-ho marinar durant 24 hores a la nevera. Per fer el salpicó, poseu en un bol els pebrots trinxats, la ceba picada i l'all picat. Amaniu-ho amb vinagre, sal, pebre i oli. A continuació, feu un llit de patata al plat i col·loqueu-hi els seitons a sobre. Després, poseu el salpicó per sobre dels seitons i decoreu el plat amb cerfull picat.
Després, deixeu refredar les patates a la nevera, peleu-les i talleu-les en rodanxes gruixudes. Tot seguit, filetegeu els seitons i poseu-los en un bol amb el vinagre de xerès, el vi blanc, uns grans d'all aixafats i pelats, i orenga. Deixeu-ho marinar durant 24 hores a la nevera. Per fer el salpicó, poseu en un bol els pebrots trinxats, la ceba picada i l'all picat. Amaniu-ho amb vinagre, sal, pebre i oli. A continuació, feu un llit de patata al plat i col·loqueu-hi els seitons a sobre. Després, poseu el salpicó per sobre dels seitons i decoreu el plat amb cerfull picat.