Cebiche de seitons marinats amb verduretes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Luid
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Masnoví, El Masnou

INGREDIENTS

  • 1 kg de seitons
  • 3 pebrots verds
  • 3 pebrots vermells
  • 500 g de patates de Prades
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 manat de cebollí
  • 3 grans d'all
  • vi blanc
  • vinagre de xerès
  • oli d'oliva 1º
  • cerfull
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu les patates senceres amb pell en un cassó amb aigua i sal.
Després, deixeu refredar les patates a la nevera, peleu-les i talleu-les en rodanxes gruixudes. Tot seguit, filetegeu els seitons i poseu-los en un bol amb el vinagre de xerès, el vi blanc, uns grans d'all aixafats i pelats, i orenga. Deixeu-ho marinar durant 24 hores a la nevera. Per fer el salpicó, poseu en un bol els pebrots trinxats, la ceba picada i l'all picat. Amaniu-ho amb vinagre, sal, pebre i oli. A continuació, feu un llit de patata al plat i col·loqueu-hi els seitons a sobre. Després, poseu el salpicó per sobre dels seitons i decoreu el plat amb cerfull picat.
Anar al contingut