Cebiche de llenguado

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Evelyn Pozo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llenguado és un peix molt apreciat, de carn blanca, rica en proteïnes i baixa en greixos, de bona digestibilitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 720 g de filets de llenguado fresc
  • 12 llimes
  • 2 "ají limo"
  • bitxo
  • 2 cebes vermelles
  • 450 g de moniato bullit
  • 225 g de blat de moro tendre
  • 225 g de blat de moro sec
  • coriandre fresc
  • enciam
  • pebre
  • gingebre
  • 1 gran d'all
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, bullim el moniato 20 minuts i el blat de moro tendre, 15 minuts. Fregim el blat de moro sec 20 minuts (blat de moro i moniato s'han de deixar refredar).

Tallem el peix a daus i la ceba a tires fines i ho reservem. Pelem i tallem els alls a trossets. En un bol, hi posem el peix, la sal, el pebre, l'all, l'"ají limo" i ho barregem tot. Hi ratllem gingebre per sobre.

Fem suc de llima i l'afegim al bol amb tota la resta d'ingredients, i ho remenem fins que quedi tot ben homogeni. Ho deixem reposar dins la nevera perquè agafi tots el sabors dels ingredients durant 1 hora.

Servim el cebiche amb el blat tendre bullit i el moniato. Ho guarnim amb coriandre i una fulla d'enciam.
Anar al contingut